DKK 1.016,25 (DKK 1.009,34 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Kinbaku Workshop

25.03.2018 kl. 10:00 Knudepunkt1, Aalborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 1.016,25 (DKK 1.009,34 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Lær at binde med modellen istedet for at binde på modellen. Lær forskellige teknikker til skabe bestemte følelser og reaktioner i modellen samt hvordan man skaber en dialog mellem rigger og model.

Denne workshop henvender sig til dem der allerede har bundet i et stykke tid, lært nogle figurer og nu gerne vil lære nogle metoder til at gå dybere og få endnu større fornøjelse ud af rebene. Der vil blive undervist i forskellige teknikker til skabe bestemte følelser og reaktioner i modellen samt hvordan man skaber en dialog mellem rigger og model, så man ikke længere binder på modellem, men med modellen.


Dagens program indeholder bla:

  • Undersøgelse af påvirkning, reaktion og effekt.
  • Invitation til den ordløse dialog
  • Øvelse i brug af rytme, afstand og tempo i bondagen.
  • Øvelser i at skabe en bestemt følelse, skabe en dialog eller på anden vis aktivt påvirke modellens reaktioner i bondagen.

Forudsætninger:

Det forventes at deltagende rigger har bundet så længe, at det at håndtere rebene og binde figurer ligger i fingrene, så der er overskud til at gennemføre disse øvelser. Det anbefales stærkt at riggeren kender modellen godt, da det giver større udbytte af øvelserne.


Praktiske oplysninger:

6 timers undervisning kl. 10-17, en times pause og kaffepauser efter behov.

Sted: Knudepunkt1, Spinderensvej 2, 9000 Aalborg


Pris: 1000kr pr par. 


Der er lånereb til dem der ikke har egne reb. Påklædning: Noget der ikke begrænser bevægelsesfriheden. Gerne noget løstsiddende til riggeren og noget tætsiddende til modellen (fx. leggings+t-shirt) Mere info om påklædning bliver givet senere.


Generel info:

Der er mange muligheder for at lære at binde på en model. Jeg vil gerne lære folk at binde med en model. Jeg lægger vægt på samspillet, dialogen mellem dem der binder fremfor tekniske figurer.

Instruktør: Lars Hærvig, mere om ham : https://nedikroppen.dk/kontakt/om-mig/