DKK 1.016,25 (DKK 1.009,34 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Basic Bondage Workshop

23.03.2018 kl. 12:00 Knudepunkt1, Aalborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 1.016,25 (DKK 1.009,34 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Basic Bondage Workshop. Her lærer du det nødvendige for at kunne dyrke japansk bondage. Ingen forudsætninger for deltagelse.

På denne workshop starter vi med at lære de helt basale bindinger og metoder der er vigtige for at man kan få noget ud af at binde. Du lærer de nødvendige teknikker til at du kan gå hjem og bruge bondagen på egen hånd.

Du vil bla. lære:

- Basale bindinger. - Roller - hvordan får i det til at fungere? - Energi og dynamik mellem bundepartnerne - Forskellige bondage figurer der kan kombineres og danne grundlag for din egen bondage. - Gote

6 timers undervisning kl.15-22, en times pause og kaffepauser efter behov.


Pris: 1000kr pr par plus gebyr

Praktiske oplysninger: Der er lånereb til dem der ikke har egne reb. Påklædning: Noget der ikke begrænser bevægelsesfriheden. Gerne noget løstsiddende til riggeren og noget tætsiddende til modellen (fx. leggings+t-shirt). Der er ingen krav om forudgående erfaring eller viden om bondage for deltagelse.


Generel info: Der er mange muligheder for at lære at binde på en model. Jeg vil gerne lære folk at binde med en model. Jeg lægger vægt på samspillet, dialogen mellem dem der binder fremfor tekniske figurer.

Instruktør: Lars Hærvig, mere om ham : https://nedikroppen.dk/kontakt/om-mig/