Floorwork workshop

21.10.2017 kl. 12:00 Knudepunkt1, Aalborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

En bondage workshop hvor I lærer at være sammen med jeres partner i rebene istedet for at binde figurer.

Denne workshop i japansk bondage, kinbaku, handler om hvordan man binder og hvorfor, -ikke hvad man binder. Der er fokus på teknikker til at skabe følelser i model og rigger. Ligeledes er der fokus på, at skabe en dialog mellem model og rigger der giver intens nærvær og samhørighed. Hvilke figurer der bindes og hvordan de bindes, lægges der ikke vægt på i denne workshop.

Dagens program vil bla. byde på snak om roller og virkemidler mellem binder parterne, samt binde teknikker til at skabe dialog og effekt mellem parterne. Vi skal se på en masse der ikke er bondage figurer, bla. brug af hænder og krop, og hvordan man flytter rundt på modellen.

Forudsætning for at deltage: Du skal ha bundet lidt, -kunne binde en knude, men ingen krav til særlige forkundskaber. Er du i tvivl, så skriv.

Lørdag d. 21 September kl. 10 - 17 med en times frokostpause. Der er te+kaffe, vand og frugt, men frokosten medbringer I selv.

Instruktør: Lars Hærvig

Pris 1000,- pr par. Der er 6 pladser på holdet.
Sted: Knudepunkt1, Spinderensvej 2 st, 9000 Aalborg

Der vil være åbent om aftenen til lørdagsknuder, inkluderet i prisen, hvis man gerne vil "blive hængende" og prøve det lærte af.

Spørgsmål sendes til info@knudepunkt1.dk
Mere  information på http://knudepunkt1.dk